Het Nieuwe Rijden (V01)

De technologische ontwikkeling staat niet stil. Vrachtauto’s worden zuiniger en stiller door gebruik van moderne technieken. Daarnaast heeft vooral de chauffeur invloed op het brandstofverbruik, een juiste rijstijl kan leiden tot een aanzienlijke brandstofbesparing (10 tot 15%).

Door het actief toepassen van “Het Nieuwe Rijden” wordt de kilometerkostprijs gunstig beïnvloed. Een cursus Het Nieuwe Rijden is dan een must! In deze cursus wordt de cursist getraind in alle technieken van Het Nieuwe Rijden. De rijstijl van het Nieuwe Rijden maakt optimaal gebruik van de meest recente veranderingen aan de motor.

Het Nieuwe Rijden (HNR) combineert brandstofbesparing en veiligheid op een optimale en plezierige wijze. De cursus is in samenwerking met de NOVEM (Nederlandse Organisatie Voor Energie en Milieu) ontwikkeld.

Uiteraard telt deze cursus mee voor de verplichte nascholing voor vrachtwagen chauffeurs (code95). VZN is hiervoor speciaal gecertificeerd door CCV.

Optioneel: tacho-analyse

U kunt het rijgedrag van uw chauffeur over een bepaalde periode laten analyseren met behulp van de tacho-analyse. De gegevens die geanalyseerd worden zijn het brandstofgebruik, slijtage, veiligheid en onderhoudskosten. Deze gegevens worden door de instructeur in de training verwerkt waardoor er nog effectiever getraind wordt.

Klik hier om deze cursus te boeken of voor meer informatie