Moderne Rijstijl

U wilt milieubewuster en veiliger de weg op? Een goed idee! Actief “Het Nieuwe Rijden” toepassen heeft een hoop voordelen: U bespaart op brandstofkosten, slijtage en onderhoud. U vermindert de uitstoot van CO2 en u rijdt comfortabeler en veiliger met een “Moderne Rijstijl”.Eenmalig een training volgen op dit gebied is een prima eerste stap. VZN raadt u echter aan om het meteen goed aan te pakken. U (en uw medewerkers) halen beter resultaat als er met enige regelmaat herhaald wordt en als de resultaten bijgehouden worden.

VZN biedt een compleet programma om brandstofgebruik terug te dringen en schades te voorkomen, eventueel in samenwerking met uw wagenparkbeheerder of leasemaatschappij.”Het Nieuwe Rijden” ligt ten grondslag aan deze training. Brandstofbesparend starten, schakel- en remmomenten, anticiperende verkeersdeelname. Maar ook klein onderhoud, gebruik van elektrische apparatuur en airconditioning, ballast en belading zijn belangrijke onderwerpen tijdens de training “Moderne Rijstijl”.

Inzicht en veiligheid. U heeft waarschijnlijk al veel ervaring op de weg. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte voor verbetering meer is. Onze instructeurs coachen actief op kijktechniek, gevaarherkenning en defensief rijgedrag. Verder komen zaken als remweg, reactietijd, ABS en representativiteit aan bod.

Graag maakt VZN een programma op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Doel:

Veiligheid, Milieu en brandstofverbruik staan centraal. Hoe kom je veiliger, minder vermoeid en goedkoper aan op je bestemming?

Onderdelen:

  • Zitten en sturen
  • Kijktechniek
  • Ritplanning
  • Moderne Rijstijl
  • Veiligheid in en om de auto

Locatie:

Vanaf de locatie van de klant. Uiteraard ook mogelijk vanaf elke andere locatie in Nederland. Eventueel ook vanaf een trainingscentrum.

Tijdsduur:

  • 2,5 uur per persoon
  • 2,5 uur per twee deelnemers

Aantal deelnemers:

Eén of twee deelnemers per training.

Prijs per persoon:

Twee deelnemers:   € 75,-
Eén deelnemer:    € 150,-
Bij grotere groepen is maatwerk mogelijk.